031 4381 207
  office@emamed.ro
logo logo
La centrul medical EMAMED gasiti solutii simple pentru sanatatea afacerii voastre. Noi va oferim servicii de calitate implementate ISO cu rapiditate si profesionalism la preturi fara concurenta.

Personalul medical prin pregatirea profesionala de peste 10 ani in domeniu va sta la dispozitie cu cele mai bune rezultate pentru nevoile dumneavoastra.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu un echipament ultra modern de ultima generatie ce furnizeaza rezultate reale, exacte si rapide.

Locatia ultracentrala asigura accesul facil al beneficiarilor prin pozitia excelenta situata strategic la 2 min de ITM BUC si Registrul Comertului.
Suntem in masura sa va oferim intotdeauna tarifele cele mai bune in varianta aleasa de dumneavoastra.
Discounturi si gratuitati pentru toate serviciile medicale, indiferent de numarul de angajati.
Tarife flexibile adaptate nevoilor dumneavoastra.
Bonusuri special de bun venit pentru pacientii care se inscriu la medicul de familie.
Echipele medicale profesioniste impreuna cu dotarile ultraperformante fac din centrul nostru medical cea mai cautata clinica pentru Serviciile de Medicina Muncii.

Implicarea noastra face posibila rezolvarea problemelor voastre prin flexibilitatea serviciilor si modul rapid de transmitere a rezultatelor ( fax, e-mail, curier rapid la sediul beneficiarilor).

Serviciile incluse in pachetele de medicina muncii sunt variate si se adapteaza necesitatilor clientilor nostrii.

Ele pot fi in sistem de abonament lunar cu preturi incepand de la 1 € / luna de angajat sau sistem prestare cu preturi plecand de la 28 ron / persoana / an.

Serviciile Medicale de Medicina Muncii vor fi efectuate in conformitate cu profilul de activitate al companiei si de riscurile existente pe categoriile de personal. Ele sunt coroborate cu legislatia de Medicina Muncii in vigoare.

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga Nr. 4, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 031 4381 207
Fax: 031 4381 207
Mobil: 0733 966 759