031 4381 207
  office@emamed.ro
logo logo
Medicina de familie este specialitatea care asigură asistenţă primară şi continuă a stării de sănătate iar prin acţiuni preventive, educaţionale, terapeutice şi de recuperare contribuie la promovarea stării de sănătate a individului şi a familiei.

Aceasta este o divizie de ingrijire primara, care ofera asistenta medicala continua si cuprinzatoare pentru individ si familie, pentru toate varstele, genurile, boli si parti ale corpului. Se bazeaza pe cunoasterea pacientului in contextul familiei si al comunitatii, subliniind prevenirea bolilor si promovarea sanatatii.
Pacientii inscrisi la clinica EMAMED vor beneficia tot timpul de prioritate la programari pentru consultatii si investigatii.
Asistentele medicale se ingrijesc de toate operatiunile preliminare consultatiei si de intocmirea actelor dumneavoastra dupa ce medicul stabileste ce trebuie facut. In acest fel, medicul se concentreaza exclusiv pe problemele de sanatate.

In cadrul serviciului de medicina de famile, aveti mai multe beneficii printre care se numara urmatoarele: consultatii profilactice, consultatii curative, sfaturi medicale, adeverinte medicale, certificate de sanatate ( prenuptiale, medicale etc), consiliere planning familial, tratamente medicale.

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga Nr. 4, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 031 4381 207
Fax: 031 4381 207
Mobil: 0733 966 759